Sådan får og fastholder du din løbemotivation – Et Foredrag af Mette Birk Jensen

Dato: 3. december 2020
Kl. 18.30
Sted: Sønderborg Bibliotek, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg
Lokale: 3. sal op af trappen.

Tilmelding påkrævet: Grundet Corona situationen er tilmelding påkrævet. 25 pladser er ledige til dette arrangement. Send en mail til camilla@cp-graphic.com for tilmelding og du er først tilmeldt ved tilbagemelding om der er plads.
Pris: 150 kr. Er du forhindret i at deltage tilbagebetales beløbet hvis du melder fra 7 dage før. Altså torsdag den 26. november 2020. Betaling sker via. MobilePay til 7672CX

Sådan får og fastholder du din løbemotivation – ved Mette Birk Jensen, forfatter til ”Ultrakvinderne”

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at løbe? Savner du måske motivationen til at fastholde formen, nu hvor vinteren har sat ind? Eller kunne du godt tænke dig at løbe lidt længere end de normale ture i kvarteret?

Så kom og hør Mette Birk Jensen, ultraløber og forfatter til bogen ”Ultraløberne – om seje kvinder og ekstreme løb”, fortælle om, hvordan hun skridt efter skridt tog på opdagelsesrejse i løbets fascinerende verden. Undervejs mødte hun nogle af verdens sejeste ultrakvinder, dykkede ned i den seneste forskning og erfarede på egen krop, hvor stor en gevinst der kan være ved at løbe – og blive ved. Få et unikt indblik i, hvad der får mennesker til at løbe i dagevis i ufremkommelige bjergområder, i Death Valley, i Himalayas ilttynde luftlag eller 5.649 gange rundt om den samme boligblok i new York.

Mette taler indlevende om, hvad der fik hende i gang med at løbe, og hvorfor hun blev så begejstret, at hun endte som ultraløber. Om den store tilfredsstillelse, det kan give, og som langtfra kun handler om vilde løb og ekstreme distancer, men om at opdage, at man kan så utroligt meget mere, end man tror.

Men hun deler også hudløst ærligt de mange nedture og giver gode råd til, hvordan man kommer videre, når det hele bliver svært. Om hvordan man takler det, når de fem kilometer synes helt uoverskuelige, når kroppen siger fra, eller når alting bare taler imod. En efter én afliver hun myter og tager favntag med de undskyldninger for at komme i gang, blive ved eller komme videre, som vi alle kender, og som er vores værste fjende.

Det handler om langt mere end træning, om gode tider og resultater. Det handler om samspillet mellem det mentale og det fysiske, og det kan vi alle, uanset udgangspunkt og forudsætninger, med fordel blive bedre til at forstå og udnytte. Om vi har ambitioner om at snøre skoene for allerførste gang, at holde motivationen og blive ved, eller om at udfordre os selv og løbe lidt længere, end vi plejer.

Foredraget er en stærk inspiration til alle, som drømmer om ikke blot at begynde at løbe eller at blive bedre, men også om at tro på sig selv og vove lidt mere.

Det vil i forbindelse med arrangementet være muligt at købe bogen til en særpris af DKK 175.

Deltagerliste:
1. Camilla Pedersen
2. Susanne Garbrecht
3. Gitte Jensen
4. Bjarne Sørensen
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.